Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

************************************************************************************************

Varje söndag i 40 veckor, kl. 18.00 får du ett mail av mig innehållande hälsozam, träning, onlinekursett kort träningsprogram, ett pausgympaprogram och att lyssna på mental träning. Korta program, vardera på högst 8-10 minuter som hjälper dig genom dagen.

TräningsPauhz är ett rent träningsprogram med hjälp av ”intervaller”. Med MicroPauhz får du röra på de delar som känns stela, korta och ömma. Varva ned med MentalPauhz, känn lugnet och få tillbaka rätt puls. TräningsPauhz, MicroPauhz & Mentalpauhz direkt ned i din mail med youtubeklipp


Subscriber Counter
********************************************************

TräningsPauhz 
Var du med och tränade de korta intensiva programmen som jag körde i slutet av 2014?. Nu kommer chansen för dig att få dem direkt i din mail varje vecka i 4o veckor framöver. Du behöver inte ens använda träningskläder utan kan träna som du är och där du är.  Väl utfört så kommer sista vändorna att kännas.

MicroPauhz & MentalPauhz
Har du ett stelt, ryckigt, fumligt rörelsemönster? Tappar du lätt saker, har svårt att koncentrera sig på en sak, blir lättirriterad, kan inte sitta stilla. Snörper du ihop munnen, pressar ihop käkar, lägger
 pannan i djupa veck, bultar det vid tinningen. Då har du hög grundspänning och kroppen är inställd på att överleva – på död eller liv. Kroppen kommer att tömmas på krafter men du kan varva ned, träna avslappning och få tillbaka sin normala grundspänning. MicroPauhz & Mentalpauhz kan bli räddningen för dig.

 

Comments are closed.

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!