Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

SMS till himlen – en hudlös berättelse om sorg

Från gift till änka på 17 timmar.
En stor kraftig hand tar tag i min magsäck och min strupe och kramar åt hårt. Vatten har svårt att sila ned och mat är inte att tala om. Blodet forsar i mina vener, trycket stiger i bröstkorgen och allt känns för trångt i min kropp. Jag tittar ner, försöker ta djupa andetag.

Alldeles för tidigt men jag fick en hel verktygslåda med verktyg för att överleva liknande händelser. Jag är bekant med förloppet och blir inte rädd för dem eftersom jag vet att vissa steg måste ske för att man ska kunna gå vidare. Om man tänker sig det hela som en brunn och man ramlar i så måste man vänta till man når botten för att kunna sparka sig upp igen. Hur mycket man än vevar och fäktar för att undvika botten desto länge tid tar det att komma upp igen.

Lisbet Olofsson är en erfaren och omtyckt föreläsare som kan konsten att fånga publiken. Som föreläsare är hon en modig inspiratör med en personlig stil som sticker ut. Hon räds inte att testa det oprövade Hennes närvaro och raka språk gör budskapet lättillgängligt.

Just nu är hon aktuell med SMS till himlen – en hudlös berättelse om sorg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!