Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

Hälsoinspiratör

Onlinekurs 2, Lisbet Olofsson, Hälsozam

Friskvård kan chef och medarbetare påverka tillsammans – bli en hälsoinspiratör.

Det diskuteras ofta om lönsamhet med friskvård och det är lätt att avfärda det hela som något orealistiskt, tråkigt och onödigt. Helst när man inte är ett dugg intresserad av ämnet själv. Det ska produceras vilket går i första hand och att hålla personalen frisk går i andra hand. 
sträck_jpg

Jag har tagit det till mig och vill bjuda dig på en KOSTNADSFRI E-KursVarför jag tycker att man bör ha ett ledningssystem för friskvård på sin arbetsplats och hur jag ser på lönsamhet genom friskvård. Jag vill att du går kursen och gör dig en egen uppfattning. Samt hur DU som hälsoinspiratör kan hjälpa till.

Du kan enkelt registrera dig och gå kursen. Se mer om kursen HÄR.
Lyssna på mig här nere:


Lönsam friskvård är ett sätt att överbrygga gapet mellan friskvårdsmarknadens utbud av hälsotjänster och företagsledningens efterfrågan av företagsekonomiskt försvarbara hälsotjänster.

Engagemang från alla och inte minst från cheferna i arbetsledande positioner är viktigt. Alla bör vara lika delaktiga genom att t ex delta i seminarier och verka för att handlingsplaner levereras. På så sätt visar ledningsgruppen att projektet har hög prioritet i organisationen.

Jag kan underlätta för Ledningsgruppen genom att utbilda dina medarbetare på ett enkelt och hållbart sätt.

 

 

Lisbet Olofsson, Hälsozam, sträck svart

Arbetsmiljöns mål ska ha ett direkt samband med organisationens mål och med medarbetarnas utveckling. Det innebär att ledningen aktivt ska stötta projektet på alla nivåer. Utan stark förankring är det ofta meningslöst, och ibland negativt, att starta processen.

Förankringen är givetvis extra viktig i de övriga delarna av företaget som processen behöver stöd från.

swirl, Lisbet Olofsson, Halsozam

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!