Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

På min facebooksida lägger jag in en hel del information som jag inte skriver här på hemsidan. Det är lite av ”snabbhets – just-nu” tänkte jag den här tanken.

Facebooksida – HälsoZam

HälsoZam har en egen facebooksida. Där hittar du mängden med olika inslag från allt det jag gör. Jag har även en privat sida där allt det där ”otänkta” spontana skrivs. Ibland kanske inte helt korrekt och ibland bara en undran över olika saker.
blinkie, träning, ovana, hälsozam

Något som just nu pågår är träning för ovana. Det började den 18 november och slutar den 15 december. Varje dag lägger jag ut en 4 minuter lång träningsvideo. Det är bara att följa mina rörelser och träna. Allt för att du och jag ska komma i bättre form. Jag är nämligen i väldigt dåligt träningsskick.

Även om jag kan branschen rätt hyggligt så är jag trött på dieter, hälsohets och kroppsfixering. Trött på att det krävs rätta kläder, skor och vattenflaska. Trött på att rörelser hela tiden ska korrigeras även om det är ur skadesynpunkt. Trött på att jämföras med hen bredvid även om det sägs att detta inte sker. Trött på att vara snygg, inte flåsa eller svettas under träning. Trött på alla träningsmåsten som skrämmer.

 

Klokord – jag skriver ned klokord, gör små bilder av dem. Jag tror att de kan fastna bättre om de sitter på en snygg bild. Den är lättare för dig att spara ned, skriva ut och sätta på kylskåpet eller toaspegeln. SÅ du ser dem ofta och hjärnan registrerar dem. Du får sprida dem om du vill.

fantastisk, träning, ovana, hälsozam

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!