Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

 Alla människor bör få en andra chans. En andra chans att göra rätt i deras värld. Varför är många så mot att andra får en andra chans utan dömer ut dem direkt. Utan empati, medkänsla eller värme.

Andra chans

Vilken rätt har jag att förhinder andra människor att prova om och om igen – att stå i vägen för lycka. Vad är det som säger att jag bör framhäva mig och min personlighet för att stoppa andra. Att överdriva min existens på bekostnad av de som jag TYCKER inte har rätten att visa sitt rätta jag. Att de jobbat sig igenom svåra beslut och förändrats på vägen.

Du behöver inte människor i din närhet som inte tror på dig, som inte kan vägleda eller stötta dig. Men ibland så finns inga andra människor runt omkring dig. Än de som INTE vill ge dig en andra chans och tror på dig.

Du TROR på dig, STÖTTAR dig och FÖRTJÄNAR en andra chans. SÅ TA DEN!

lisbet olofsson, hälsozam, onlinekurs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!