Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

De moderna hjälpmedlen kan stjälpa oss om vi inte är varsamma och medvetna om vad vi gör. SMS-tumme,paddnacke, laptoppknä – åkommor orsakade av våra moderna hjälpmedel diskuterades förra veckans Nyhetsmorgon. Doktor Mikael Sandström förklarade att vi får besvär som kallas för ”gamnacke”, ”paddnack” och SMS-tumme. Det finns enkla hjälpmedel, kostnadsfritt för dig som inte vill fastna i överbelastningsbesvär.

SMS-tumme,paddnacke, laptoppknä – åkommor orsakade av våra moderna hjälpmedel

De moderna hjälpmedlen kan stjälpa oss om vi inte är varsamma och medvetna om vad vi gör. SMS-tumme,paddnacke, laptoppknä – åkommor orsakade av våra moderna hjälpmedel diskuterades i tisdagens Nyhetsmorgon.

Gamnacke uppstår när du skjuter fram hakan för att se bättre på t ex skärmen. Ditt huvud vilar på kotpelaren i ytterläge och vid längre statisk belastning blir du trött i muskler, muskelfästen och ligament.

Vid Paddnacke tittar du ner i ditt knä och jobbar med dator eller telefon. Belastningen på nacken skapar problem. Du kan bli svullen,känna pirrningar, domningar och vid längre belastning kan muskelfäste – eller seninfästesinflammation uppstå av mjölksyra.

SMS-tumme är som det låter besvär med tummen när man svarar på SMS. Lapptopknä uppstår när man suttit länge med datorn i knät. Huden på benen reagerar på olika sätt.

************************************************************************************************

Varje söndag i 40 veckor, kl. 18.00 får du ett mail av mig innehållande hälsozam, träning, onlinekursett kort träningsprogram, ett pausgympaprogram och att lyssna på mental träning. Korta program, vardera på högst 8-10 minuter som hjälper dig genom dagen.

TräningsPauhz är ett rent träningsprogram med hjälp av ”intervaller”. Med MicroPauhz får du röra på de delar som känns stela, korta och ömma. Varva ned med MentalPauhz, känn lugnet och få tillbaka rätt puls. TräningsPauhz, MicroPauhz & Mentalpauhz direkt ned i din mail med youtubeklipp


Subscriber Counter
********************************************************
Läs mer om innehållet >>>>>>>>HÄR
 
lisbet olofsson, hälsozam, onlinekurs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!