Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

Det är viktigt att hjälpa mig att komma ifrån känslan av att "vara misslyckad". De sker ofta för en sjukskriven person som sak försöka komma tillbaka att jag känner mig misslyckad. Jag anser mig inte klarar så mycket som alla hade hoppats .

GLÖM ordet misslyckad utan det är feedback! Feedback – viktig information om sin nuvarande förmåga som man utgår ifrån när man gör nästa steg.

Ledningssystem för friskvård, hälsozam, feedback

Ibland tar man stryk och att peppa sig med "Jag är lika mycket värd som alla andra" funkar inte längre. I vissa situationer tappar man självförtroendet och man krymper. Tänk då på att "bakom varje beteende finns en positiv intention". Delen som tagit över anar fara - det under-medvetna får ibland fakta om bakfoten - och gör sitt bästa för att rädda oss genom att få dig att backa från. Så för att man ska kunna hjälpa en annan människa, bör man utgå från att personen gör så gott hon kan utifrån de förutsättningar hon har. Sedan kan man försöka hitta mer effektiva vägar att ta er fram mot det mål som ni formulerat

lisbet olofsson, hälsozam, onlinekurs

Kurs: Ledningssystem för friskvård

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips & Ideer, motivation och inspiration.

Missa inget - få information direkt i din mail box - GET IT KNOW!